Polecam Abita, kolega uzywa juz pół roku, komp dziala 24/7 i płyta sprawuje sie bez zarzutu, choc A8N-E to tez dobry wybor. Obojetnie co wybierzesz to i tak bedzie dobre.
No Dzięki za opinie
Chyba skusze sie na Abita...................Zastanawiałem się także nad AsRockiem dual-VSTA (s.939).....ale wyczytałem ze jest jakieś 20 pinów a nie 24....czy coś............Chodzi mi tylko o to żeby komp był stabilny nie łapał zawiasów i nie uruchamiał się ponownie
Ale czekam na dalsze opinie.................bo te na komputroniku mowią same za siebie
Nooo, Dual-VSTA jest jeszcze lepszy, mozna na nim ładnie kręcić, ma port AGP i PCI-E, no i ogólnie bardzo zachwalany podukt, jak żadne ze stajni asrocka :> Sam się zastanawaiam nad kupnem, ale to poczeka pewnie do świąt.
Płyta jest fajna, z tego co słyszę/cztam. Sam bym się już teraz przesiadł, tylko powiedz mi gdzie najszybcije opchnę obecną, procka, ramy, i radka 9800se, tak żeby dokładając 100-200zł kupić Asrocka, najtańszego athlon 64 i 2x512MB ram z cl 2.5 (do kręcenia ) :P
no Raczej wezme tego asrocka(ale jestem niezdecydowany na górze pisałem o Abicie)
tylko jeszcze nie jestem pewien.................ale powiedzcie mi jeszcze jak jest z tymi pinami do zasilaczy.................bo on ma (ten asrock) 20 i jakieś 4 dodatkowe.....a inne płyty mają 24.............weźcie mi wytłumaczcie ----------- i dajcie jakieś linki do artykułów o tym asrocku ----------- wiem ze robie edity ale za jakieś 3 dni będę kupował dajcie jeszcze jakieś dobre chłodzonko na chipset do tej płytki