Chciałbym zakupić pamięć ram 2x2GB. Sprzęt jaki posiadam obecnie znajduje się w mojej sygnaturce. Przeglądając sklepy w necie i recenzje pamięci wybrałem parę modeli, które mają przystępną cenę i dobre parametry:
Obecnie posiadam w swojej konfiguracji pamięci patriota 2x1GB EP LLK, jednak po podkręceniu nie jestem z nich zadowolony do końca i obawiam się, że zestaw 2x2GB patriota też może być nie za bardzo rewelacyjny , a tym bardziej, że planuję w niedalekiej przyszłości dokupić kolejny zestaw 2x2GB żeby mieć 8GB pamięci w kompie razem. Które z powyższych pamięci będą dobrze współpracowały z abitem ip35-e w dualu? Bardzo proszę o poradę
Ten post był edytowany przez floro5: 22-07-2008 10:02:54
też miałem taki dylemat tylko 2x1GB wziąłem ostatecznie używane Geil 1066MHz CL 4-4-4-12 z Allegro (import Anglia podobno) i chodzą jak czyste ZUO co do powyższych kości to również popieram przedmówcę, bierz kości na Micronach serii D9, na takich robili światowy rekord OC także A-Data polecam :) pamiętaj - ramki w blachach (i tymbardziej po OC) muszą mieć stały przewiew żeby się nie ugotowały ;)